Over ons

Over ons

Wat ooit begon als een bijbaantje op Schiphol, is nu uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat volledig op service gericht is. Oprichters Koen Aalders en Richard Schrage hadden (en hebben) namelijk de wens om de luchtvrachttransport beter, sneller en efficiënter te begeleiden.

Na jaren hard werken op Schiphol hadden beide heren een groot en relevant netwerk opgebouwd. In 2009 trokken ze de stoute schoenen aan en besloten ze voor zichzelf te beginnen. Independent World Service was geboren. Midden in de crisis. Maar ze wisten het zeker: zolang je bouwt aan goede service en de wensen van de klant echt centraal zet, dan wordt je succesvol.. Mede door de creatieve oplossingen, het doorzettingsvermogen en alle gedreven medewerkers is IWS gegroeid van ambitieuze startup naar innovatief, flexibel en servicegericht bedrijf. Wij gaan altijd een stap verder!

Het dienstenaanbod van IWS is sinds de start steeds scherper afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Wat u belangrijk vindt, krijgt onze aandacht. Daarom willen we bij IWS het logistiek proces zo makkelijk mogelijk voor u maken. Hiervoor hebben wij een innovatief online systeem ontworpen: de IWS webportal. Dankzij de portal is het heel eenvoudig om uw zendingen aan te melden, te versturen en te volgen naar hun eindbestemming.

Als professionele logistieke dienstverlener zijn wij het verlengstuk van uw organisatie. We kunnen snel schakelen, hebben een groot netwerk binnen de (internationale) logistieke wereld en hebben daardoor korte lijnen met de juiste partijen. Wij improviseren graag en stress is bij ons eerder een drijfveer dan een belemmering. Wij staan voor u klaar!