Onze oplossingen

Onze oplossingen

Passende oplossingen voor uw logistieke uitdaging

Wij doen graag net iets meer. Zit u met een logistiek probleem? Wij pakken uw probleem op en zien het als een logistieke uitdaging om uw zending op de plek van bestemming te krijgen. Geen zending is voor ons te gek. Met ons brede netwerk en jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om uw logistieke problemen om te zetten in oplossingen. Independent World Services (IWS) is een onafhankelijke partij voor agenten en expediteurs die dagelijks zendingen importeren en exporteren. Wij zijn dé vervoerder voor goederen en zendingen naar ontvangers wereldwijd. Daarnaast hebben wij een eigen warehouse waar u uw goederen veilig kunt opslaan en waar ze klaargemaakt worden voor transport.

Innovatieve automatisering

Bij IWS willen we het logistiek proces voor u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een online systeem ontworpen: de IWS webportal. Hier logt u in op uw persoonlijke account. Dankzij de portal is het heel eenvoudig om uw zendingen aan te melden, te versturen en te volgen naar hun eindbestemming. Van iedere stap krijgt u een melding. Naast de real-time informatie zijn ook alle douanedocumenten, facturen en verwachte aankomsttijden te zien.

Problemen = oplossingen

Doen er tijdens uw zending problemen voor? Bijvoorbeeld vertragingen of documenten die niet kloppen? Dan lossen wij die ter plekke op. Onze koeriers en servicemedewerkers zijn gewend om dagelijks onder hoge druk, ad hoc, problemen op te lossen en alles in goede logistieke banen te leiden. Met behulp van een groot netwerk wereldwijd en 20 jaar aan ervaring en kennis, weten wij dat ieder probleem op te lossen is.

Kantoorruimte huren

Bent u een expediteur, een Airline of een import/export agent? Zit u graag op Schiphol, zodat u snel en gemakkelijk kunt schakelen tussen vervoerder, luchtvaartmaatschappij en douane? Dan bieden wij de mogelijkheid om een kantoorruimte bij ons te huren. De beschikbare kantoorruimten variëren tussen de 50 en 200m2. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.